Pinuju Pungkasanipun suryo sasi Romadhon, Kanthi lilaningtyas, legawaning manah, mbok bilih sedoyo tumindak kirang trapsilo, tutur ingkang kirang nuju prana, kawulo jalma limrah nyuwun Agunging sih Samudro Pangaksami, sinambut esem kang manis, pasuryan kang wening lan manah kang tulus, Keparenga dalem sekluargo hangaturaken “Sugeng Riyadi, Mohon Maaf Lahir & Bathin”. – at Yogyakarta

See on Path

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s